Werkwijze

We maken telefonisch of per e-mail een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens de kennismaking kom ik bij u thuis om het over uw viervoeter te hebben. We bespreken de algemene voorwaarden en vervolgens kan het contract en het inschrijfformulier ondertekend worden.

Als alles ondertekend is kom ik op de afgesproken dagen de hond bij u thuis ophalen, om een wandeling van een uur te gaan maken. De honden worden vervoerd in een busje waar allemaal aparte kennels in zitten, zo zit uw hond veilig in de bus. Nadat de hond uitgelaten is, kom ik de hond weer thuisbrengen.

Groepswandeling:

Bij de groepswandeling gaat de hond mee naar een losloopgebied en kan uw hond lekker spelen met andere leuke hondjes. Bij de eerste wandeling gaat uw hond aan de lange lijn als dat goed gaat, dan mag de hond lekker los. Maximaal gaan er 10 honden mee met de groepswandeling, zo heb ik een goed zicht op de honden.

Individuele wandeling:

Vindt uw hond andere hondjes niet zo leuk, heeft u een loopse teef of is uw hond al op leeftijd, dan kunt u ook kiezen voor een individuele uitlaat. Uw hond wordt dan apart uitgelaten bij u in de buurt.